Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici

În perioada 9-12 noiembrie 2017 va avea loc la Craiova „Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici”, eveniment organizat de Societatea Studenților Mediciniști din Craiova. În cadrul congresului, care se va desfășura la Universitatea de Medicină și Farmacie Craiova, sunt așteptați aproximativ 500 de participanți. „Congresul Internațional pentru Studenți și Tineri Medici” va avea 6 secțiuni: cercetare medicală, chirurgie, științe fundamentale, rapoarte de caz, secțiune de postere și un concurs de desen anatomic.

Workshopuri inedite și teme de interes

Printre cele mai importante teme ale evenimentului se numără: „Radiologia intervențională”, speaker prof. dr. Andrei Deaconu (Universitatea de Medicină și Farmacie, Craiova), „Stresul oxidativ: de la știință la aplicații clinice”, speaker prof. dr. Vladimir Jakovljevic (Universitatea de Medicină și Farmacie Kragujevac, Serbia), „Tumorile cerebrale: Ce știm de ele până acum?”, speaker prof. dr. Alexandru Vlad Ciurea (Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, București).

Workshopurile reprezintă o oportunitate pentru participanți de a aprofunda tehnici noi. Printre cele mai interesante sunt „Chirurgie plastică” (tehnici și abilități practice în chirurgia plastică și reconstructivă), „Chirurgie toracică” (tehnici avansate de chirurgie toracică incluzând rezecția Wedge a plămânului, lobectomie, pneumectomie sau rezecție traheală), „Laparoscopie”, „Bandaje” sau workshopul de „Intubare”.

Taxele de participare anticipate sunt: participant activ – 25 de euro, participant pasiv – 30 de euro, concurs de desen anatomic – 20 de euro; taxa cu întârziere: participant activ – 30 de euro, participant pasiv – 35 de euro, concurs de desen anatomic – 25 de euro. Pentru mai multe detalii referitoare la taxele de participare puteți accesa site-ul www.cimsc.org

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.