Consiliere psihologică gratuită pentru cadrele medicale din prima linie

În acest moment, sănătatea pacienților din România depinde mai mult ca oricând de sănătatea și puterea medicilor și asistentelor care îi au în grijă. Astfel, rețeaua Regina Maria susține linia telefonică ATLAS Help Line, un proiect social powered by Facem Bine, prin care personalul medical implicat în gestionarea cazurilor de COVID-19 beneficiază de suport psiho-emoțional gratuit 24/7, la numărul de telefon 031 630 2020.

Cu sprijinul rețelei de sănătate Regina Maria, pe lângă linia telefonică menționată mai sus, se adaugă ședințe online de consiliere gratuită prin echipa dedicată de peste 300 de specialiști verificați și licențiați ATLAS, disponibili 24/7.

Serviciile de consiliere telefonică și online pot fi accesate de toți medicii din țară, precum și de asistentele sau infirmierele care în aceste zile își pun colegii și pacienții mai presus de propria lor stare de bine, fizică și mintală.

Pentru a accesa ședintele de consiliere online pe atlas.app, cadrele medicale trebuie să trimită un email la [email protected], unde li se vor transmite pașii pe care trebuie să îi parcurgă pentru a începe ședința cu un specialist ATLAS. Pentru a beneficia de suport psiho-emoțional telefonic, pot apela gratuit numărul 031 630 2020.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.