EduConference 2016: „Modernitate și Competitivitate în Educație”

Conferința internațională EduConference 2016 a ajuns la cea de-a patra ediție. Anul acesta se va desfășura sâmbătă, 19 noiembrie, la București, în cadrul Universității Politehnice din Splaiul Independenței 313, tema abordată fiind „Modernitate și Competitivitate în Educație”. Evenimentul este organizat de către Departamentul de Formare pentru Cariera Didactică și Științe Socio-Umane.

În cadrul conferinței vor fi abordate teme de educație și pot fi înscrise lucrări pe cele cinci secțiuni existente:

  • Secțiunea I: Direcții și evoluții în învățământul superior
  • Secțiunea II: Noi tehnologii în educație
  • Secțiunea III: Consilierea și orientarea carierei
  • Secțiunea IV: Tendințe și provocări în formarea pentru cariera didactică
  • Secțiunea V: Comunicarea în era digitală

De asemenea, volumul conferinței EduConference 2016 va fi publicat la Editura Universitară, iar cele mai bune lucrări vor apărea în următoarele jurnale: Journal of Educational Sciences & Psychology și Journal of Applied Quantitative Methods.

Printre obiectivele principale ale conferinței se numără promovarea excelenței în domeniul științei prin încurajarea cercetărilor originale, crearea unui cadru pentru reflecție, dezbatere și diseminare a rezultatelor cercetărilor educaționale, selectarea aspectelor esențiale referitoare la dezvoltarea resurselor umane în cadrul societății contemporane etc. Pentru mai multe detalii accesați site-ul http://educonference.ro/.

Cuvinte-cheie: , , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.