Essilor revolutioneaza piata de lentile progresive din Romania cu Varilux S Series

Essilor Romania, lider mondial in fabricarea de lentile de ochelari, lanseaza o noua gama de lentile progresive, Varilux S Series. Acestea sunt primele lentile progresive care ofera un nou standard de performanta tehnologica si permit atat un camp vizual largit, cat si o stabilitate superioara a imaginii, comparativ cu celelalte lentile existente pe piata la momentul actual.

Lentilele din gama Varilux S Series vin in intampinarea problemelor celor care sufera de presbiopie, o afectiune a ochilor care se instaleaza la persoanele cu varsta de peste 40 de ani, ca urmare a pierderii progresive a elasticitatii cristalinului.

Cea mai sofisticata inovatie din cadrul gamei Varilux S Series este 4D Technology. Similar felului in care suntem dreptaci sau stangaci, fiecare persoana are un ochi dominant, care recepteaza primul informatia din mediul inconjurator si asigura pereceptia adecvata a spatiului. Pentru prima data, 4D Technology ia in calcul necesitatea de a afla ochiul dominant cu ajutorul  sistemului Visioffice, imbunatatind timpul de reactie si perceptie pentru fiecare individ.

Gama Varilux S Series cuprinde trei tipuri de lentile: Varilux S 4D, Varilux S f-360, Varilux S Design. Lentilele progresive Varilux S 4D de la Essilor sunt complet personalizate si adaptate purtatorului, oferindu-i acestuia o vedere instantanee fara limite.

 

Text: Andreea Popescu

 

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Comentarii

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Politica de confidentialitate