Gala Farmacistilor – Evenimentul anului pentru toti profesionistii din domeniul farmaceutic

Pe 7 decembrie 2012, Bucuresti in Sala Auditorium a Muzeului National de Arta va avea loc pentru prima data in Romania Gala Farmacistilor, evenimentul care premiaza excelenta si profesionalismul din lumea farmaceutica. Cu aceasta ocazie, Catena va fi alaturi de Colegiul Farmacistilor in calitate de partener.

Gala Farmacistilor isi propune aducerea in prim plan a farmacistilor ca profesionisti ai sanatatii, ca breasla si elita a societatii romanesti, evidentierea rolului pe care il joaca farmacistii in societate pentru pastrarea unei populatii sanatoase, recunosterea celor mai bune initiative din domeniul farmaceutic si al sanatatii in general. Cu aceasta ocazie va fi premiata excelenta in sistemul farmaceutic, profesionalismul, meritele deosebite pentru cercetare, implicare, pentru proiecte dedicate pacientilor si/sau specialistilor, dar si societatii civile în general, prin campanii de preventie si informare.

La Gala Farmacistilor vor fi prezenti în eleganta Sala Auditorium peste 300 de farmacisti din

intreaga tara, bordurile Colegiilor Judetene ale farmacistilor din toate cele 43 de judete ale tarii, top managementul companiilor producatoare de medicamente, reprezentantii de top ai

lanturilor de farmacii, ai distribuitorilor.

Juriul Galei Farmacistilor va fi format din: Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru LUPULEASA

Presedinte Colegiul Farmacistilor din Romania, Farm. Pr. Elena Clara POPESCU Vicepresedinte si Director Executiv al Colegiulului Farmacistilor din România, Farm. Speranta

IACOB – Vicepresedinte Colegiul Farmacistilor din România, Farm. Iustina VAS –Vicepresedinte Colegiul Farmacistilor din România, Farm. Vasile RIZEA – Secretar General Colegiul Farmacistilor din România si Dr. Mirela RADULESCU – Director de Comunicare si Imagine, Director Programe Colegiul Farmacistilor din Romania.

Text: Bianca Badescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.