In 2011 Bucurestiul devine gazda Congresului Mondial de Ortodontie

Anul viitor Romania va fi gazda Congresului Mondial Francofon de Ortodontie. Evenimentul va fi organizat de catre Asociatia Nationala Romana de Ortodontie (ANRO), in colaborare cu societatea de profil din Franta, dupa cum s-a stabilit in cadrul Congresului European de Ortodontie, desfasurat recent la Paris.
„Romania a fost invitata oficial in vederea acestui congres si dineul de gala s-a desfasurat la ambasada Romaniei de la Paris.
Am incercat sa promovam ideea organizarii acestui congres la Bucuresti, cand probabil vor fi sase cursuri precongres, ale caror lectori vor fi personalitati ale medicinei dentare europene. Congresul va avea si el o comisie stiintifica formata tot din lectori europeni”, a explicat prof. dr. Dragos Stanciu, decanul Facultatii de Medicina Dentara, din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”, presedintele ANRO.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

  1 comentariu

  Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

  1. C**i**t**ii:

   Caricaturistul Gogu Neagoe, originar din comuna Osica de Jos, judetul Olt este prezent la cea de-a doua editie a Targului International de Turism din Bucuresti, ce se desfasoara la la Palatul Parlamentului. Daca agentiile de turism prezinta fel si fel de oferte tentante pentru destinatiile si vacantele mult dorite, artistul Gogu Neagoe, membru al Asociaţiei Caricaturiştilor Profesionişti din România, Asociaţiei Internaţionale de Arte Plastice – UNESCO din Germania, are rolul de a-i inveseli pe vizitatorii targului, realizand caricaturi gratuite pentru persoanele prezente “Realizez într-o zi 600 de lucrări. Caricaturile şi portretele le fac pe loc, gratis”.
   Gogu Neagoe a debutat la Slatina, în anul 1993, intr-o expozitie de pictura în grup cu Nicolae Truta, Spiru Vergulescu, Ion Popescu-Negreni, Sabin Balasa. Olteanul are expozitii de pictura caricatura in tara si in strainatate 2009. A participat la festivalurile de pictura şi caricatura. Numeroase lucrari ale sale se afla în muzee nationale si în colectii particulare din Romania, Moldova, SUA, Franta, Germania, Belgia, Canada, Japonia, Anglia, Grecia, Bulgaria, Cuba, Iran, Mexic si premiat la festivaluri de arta pictura caricatura.contact telefon;0747980034

   Caricaturistul Gogu Neagoe creaza caricaturi portrete pe loc la invitati dvs de la Evenimente corporate, congrese si conferinte, seminarii, simpozioane, cursuri, programe de formare, work-shop-uri ,team-building-uri, petreceri corporate, aniversari de companie, intilniri de afaceri, dineuri de afaceri, cocktail-uri
   Lansari de produse/servicii, sedinte de a face caricaturi portrete pe loc la invitati, clienti de la evenimente.

   Targuri, expozitii, concerte, baluri de caritate. Ca toti invitati, clienti dvs sa aiba o amintire cu cate o caricatura realizata pe loc la evenimente, congrese lansari, expoziti, targuri de afaceri: turism, medicina, carte, simpozionane si caricaturi pentru firme publicitare: pliante publicitare, reviste, ziare, calendare, caricaturi personalizate .

   Informatii de contact:

   Email: [email protected]
   Telefon: 0747980034
   Facebook: http://www.facebook.com/profile