In premiera in Romania, intre 19 si 21 noiembrie, va avea loc trainingul Arthritis Self-Management Programme

Pentru prima data in Romania, Societatea Romana de Reumatologie, Liga Romana contra Reumatismului si Bristol Myers Squibb, organizeaza in perioada 19-21 noiembrie 2013, trainingul Stanford University School of Medicine – Arthritis Self-Management Programme.

Evenimentul, care va avea loc la Hotel Howard Johnson din Bucuresti, are ca scop formarea medicilor, dar si a psihologilor, asistentilor sociali sau asociatiilor de pacienti, pentru a sti cum sa-si invete pacientii sa isi gestioneze boala.

In conditiile in care in Romania peste 200 000 de persoane sunt diagnosticate cu artrite, iar numarul tinerilor si copiilor afectati de boli reumatismale este in crestere, este nevoie ca acestia sa fie sprijiniti pentru a-si castiga increderea in sine si in capacitatea lor de a controla boala.

Programul Arthritis Self-Management iti propune sa ajute la imbunatatirea sanatatii fizice si emotionale a pacientilor prin educarea reprezentantilor din domeniul sanatatii. Cursurile dureaza trei zile si vor fi sustinute de doi renumiti T-Traineri ai Stanford University School of Medicine: Ian Darling si Jean Thompson.

 

Pentru informatii suplimentare: [email protected].

Text: Bianca Badescu

 

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.