Intas Pharmaceuticals achiziționează Actavis

Intas Pharmaceuticals Ltd. a anunțat încheierea procesului de achiziție pentru Actavis UK Ltd. & Actavis Ireland Ltd. de la Teva Pharmaceutical Industries Ltd., prin intermediul subsidiarei sale Accord Healthcare Ltd. În urma acestei achiziții, Accord își întărește prezența pe piețele de retail din Marea Britanie și Irlanda, devenind unul dintre liderii industriei la nivel european, în timp ce Intas se numără printre cei 20 de lideri globali ai industriei de medicamente generice.

Noi oportunități pentru Accord

Accord va beneficia de noi oportunități, obținând acces extins la segmentele de piață de retail și de spitale din Marea Britanie și Irlanda. Combinarea acestor două entități care înregistrează în prezent rezultate de business excelente face posibilă exinderea operațiunilor Accord, ca producător de medicamente prin alăturarea unității de producție Barnstaple certificate GMP și deținute în prezent de Actavis. „Finalizarea acestei tranzacții reprezintă o oportunitate importantă de creștere pentru noi și demonstrează angajamentul Intas de a se devzolta în continuare la nivel european”, a declarat Binish Chudgar, Vicepreședinte și Managing Director al Intas.

Ruxandra Dumitrescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Comentarii

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.