Intre 11 si 13 decembrie a avut loc Conferinta regionala “Medicul de familie – Practician si manager”

Asociatia Medicilor de Familie si Patronatul Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov a organizat in perioada 11-13 decembrie a IV-a Conferinta Regionala “Medicul de Familie – Practician si Manager”. La acesta conferinta s-au adus in discutie doua teme importante: imbunatatirea calitatii asistentei medicale oferite pacientilor de catre medicul de familie si latura manageriala a acestei profesii, referitoare la serviciile medicale oferite in cadrul cabinetelor.

In cadrul evenimentului au avut loc si sesiuni dedicate pediatriei si neuropsihiatriei, doua domenii importante pentru medicii de familie si care de cele mai multe ori nu se afla pe agenda conferintelor dedicate acestora. Evenimentul a fost deschis cu o demonstratie practica despre modul de utilizare a cardului electronic de asigurari medicale, sustinuta de dr. Vasile Ciurchea, presedintele CNAS.
Printre vorbitorii prezenti la eveniment s-au numarat: Dr. Cristian Sever Oană, Conf. Dr. Dana Craiu, Prof. Dr. Adrian Georgescu, Dr. Rodica Nanu, Dr. Mihai Munteanu, Av. Oana Brotac, Conf. Dr. Mădălina Georgescu.
In incheierea evenimentului, dupa sesiunile stiintifice, a avut loc Balul Medicilor de Familie, ocazie cu care a fost lansata Agenda Medicului de Familie 2015 si au fost decernate numeroase premii.

 

Text: Bianca Badescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.