Între 19 și 21 mai are loc Congresul Mondial al Societății Internaționale de Hidrologie Medicală

Asociaţia Română de Balneologie şi Societatea Română de Medicina Fizică, de Recuperare şi Balneoclimatologie organizează un eveniment important pentru domeniul Balneologiei şi Recuperarii Medicale, respectiv cel de al 41-lea Congres Mondial al Societăţii Internaţionale de Hidrologie Medicală (ISMH), în conjuncţie cu Congresul Societăţii Române de Medicină Fizică, de Recuperare şi Balneoclimatologie.

Congresul va avea loc în perioada 19-21 Mai 2016 la Palatul Parlamentului, Bucureşti, pentru prima dată în România. La eveniment vor participa numeroşi medici de recuperare medicală, balneologi, specialişti, profesori universitari, academicieni şi reprezentanţi ai autorităţilor medicale din România. În plus, peste 30 de invitați internaționali vor veni în România cu această ocazie.

Președintele congresului este Conf. Dr. Olga Surdu, Președinte al Comitetului Științific – Prof. Dr. Gelu Onose și Președinte al Comitetului de Organizare este Dr. Biol. Constantin Munteanu.

Mai multe detalii despre veniment găsiți pe: http://bioclima.ro/ismh2016.html.

Text: Bianca Bădescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.