Medicii de top din Romania sunt premiati la cea de-a treia editie a Galei Top Medici

Performanta, creativitatea, probitatea morala, devotamentul si excelenta profesionala a medicilor romani sunt celebrate in cadrul celei de-a treia editii a Galei Top Medici. Ceremonia, organizata de publicatia online TopMedici.ro si compania Adexpo, se va desfasura vineri, 15 aprilie 2011, la Hotelul Intercontinental, din Bucuresti.

La festivitate vor participa medici cu notorietate si personalitati marcante ale cercetarii medicale romanesti, a caror pregatire stiintifica de exceptie este insotita de caldura umana si deschidere catre lume.

„Gala Top Medici este un modest semn al stimei pe care un mare numar de oameni din aceasta tara o poarta celor mai buni dintre profesionistii medici; un prilej de recunoastere neconditionata a calitatii in domeniul medical. Nominalizatii actualei editii si laureatii editiilor anterioare – nume de rasunet ale elitei medicale romanesti – ofera, fiecare in parte, un exemplu personal de credinta in propria vocattie, de totala daruire profesionala”, declara Rodica Sarmas Furnea, coordonatoarea proiectului.

Pentru ca manifestarea sa aiba girul competentei in domeniu, s-a apelat la consultanti de excelenta, de o valoare profesionala incontestabila, care alcatuiesc Consiliul Consultativ al Galei TOPMEDICI 2011: Prof.Dr.Rodica Anghel, Prof.Dr.Daniela Bartos, Acad.Prof.Dr.Leon Danaila, Prof.Dr.Vasile Astarastoae, Prof.Dr.Ion Georgescu, Prof.Dr.Ioan Lascar, Prof.Dr.Florian Popa.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.