MEDIjobs, prima platformă de recrutare pentru specialiștii medicali din România

res-shutterstock_314920993 500 de medici români ies anual din sistemul medical. 5% dintre medici și până la 10% dintre asistente emigrează anual către alte sisteme medicale. Din 2008 și până în prezent, peste 15 000 de medici români au plecat pentru a lucra în străinătate, potrivit datelor Colegiului Medicilor din România. De acum însă, specialiștii din domeniul medical din România au posibilitatea să ajungă la principalii angajatori din țară, prin intermediul primei platforme de recrutare ce conectează companiile cu specialiștii medicali.

Astfel, MEDIjobs este prima platformă online din țară dedicată joburilor din acest domeniu, ce a fost dezvoltată pentru a le oferi o șansă tuturor celor aflați în căutarea unui loc de muncă. MEDIjobs numără aproximativ 4 000 de CV-uri active cu o rată de creștere de 10-15 CV-uri noi pe zi și este una dintre cele mai mari comunități online care reunește specialiști din domeniul medical din România. Aproximativ 300 de companii care recrutează personal medical sunt active în cadrul platformei.

„În urma unui studiu MEDIjobs, s-a arătat faptul că doar 20% din personalul medical din România își caută activ un loc de muncă. Noi ne dorim să ne conectăm și cu cei 80% care nu caută activ un nou loc de muncă, însă sunt deschiși să evalueze oportunități de carieră care să le ofere noi provocări”, a explicat Catrinel Hagivreta, Fondator & General Manager MEDIjobs. În plus, candidații pot face turul video al clinicilor, sălilor de operații și al aparaturii medicale înainte de a aplica pentru un post. Mai multe informații pe www.medijobs.ro.

Text: Ruxandra Dumitrescu

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.