O companie de biotehnologie a lansat o soluţie antimicrobiană, care elimină agenții patogeni

O companie de biotehnologie a lansat o soluţie pentru suprafeţe, antimicrobiană, care distruge bacteriile şi virusurile, inclusiv virusul SARS-CoV-2. Efectul soluţiei se menţine timp de 12 luni de la prima aplicare. Aeroportul London City a fost una dintre primele unităţi care a apelat la această soluţie de curăţare la scurt timp după începerea pandemiei şi continuă să-l folosească la 6 luni de la prima utilizare, nivelul de igienă al aeroportului fiind similar cu cel al unei săli de operaţii.

Cum funcţionează soluţia de curăţare

Soluţia de curăţare este aplicată de către tehnicieni calificaţi, pentru a oferi protecţie permanentă, 24/7 pe 100% dintre suprafeţele curăţate. Acest produs dezinfectează suprafeţele şi le acoperă cu un strat invizibil de spumă antimicrobiană, care elimină şi opreşte dezvoltarea oricărui microorganism, timp de 12 luni. Studiile iniţiate de oamenii de ştiinţă din Statele Unite au arătat că atunci când produsul a fost folosit într-o secție de terapie intensivă, infecţiile dobândite de pacienți în unitatea respectivă au scăzut cu 30%. Ca un beneficiu suplimentar, stratul dezinfectant de spumă previne, de asemenea, dezvoltarea mucegaiului sau a ciupercilor și elimină bacteriile care provoacă mirosuri neplăcute.

Cine poate folosi acest produs

Soluţia antimicrobiană poate fi folosită de către mai multe medii profesionale, precum aeroporturi, hoteluri, restaurante, şcoli şi grădiniţe, birouri, magazine etc. În plus, reprezentanţii companiei au declarat că în curând vor lansa mai multe produse asemănătoare care vor putea fi folosite pentru curăţarea pielii şi hainelor. Produsele vor putea fi utilizate atât în scop personal, cât şi comercial, în toate domeniile pentru a asigura o protecţie de lungă durată împotriva virusurilor şi bacteriilor.

Sursa: news-medical.net

Cuvinte-cheie: , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.