(P) MedFit, calitate şi rezistenţă pentru profesioniştii din domeniul medical

MedFit este un producător autohton de uniforme medicale, care s-a lansat pe piaţă în anul 2013. Echipa acordă o atenție desoebită dorinţelor clienţilor, punându-le la dispoziție o gamă largă de produse. Calitatea acestora este superioară, iar preţurile accesibile. În portofoliul celor de la MedFit se regăsesc uniforme medicale – pantaloni, bluze, fuste, sarafane, halate şi bonete. Materialele sunt de calitate, special create pentru domeniul medical. Brandul urmează în permanenţă tendinţele, astfel colecţiile sunt reînnoite constant.

De ce MedFit?

Calitatea este cuvântul care descrie cel mai bine brandul MedFit. Clienţii pot beneficia de modele variate, ţesături speciale, create pentru a oferi confort, lejeritate, eleganţă şi rezistenţă. Produsele sunt împărţite pe 4 categorii: S-line, C-line, R-line, BBc-line. Acestea îşi păstrează culorile vii, chiar şi după o perioadă îndelungată. În plus, pentru ca ţinuta medicală să fie completă, MedFit oferă clienţior o varietate de modele de saboţi medicali. Mai mult, profesioniştii din domeniile healthcare și wellness îşi pot personaliza costumaţia.

Colecţiile noi fac diferenţa

Reprezentanţii MedFit ştiu că inovaţia este cheia succesului, de aceea lansează colecţii noi specifice fiecărui sezon. Clienţii pot alege ţinute simple sau pot opta pentru modele mai îndrăzneţe, precum patternuri florale sau multicolore. Calitatea, confortul şi rezistenţa se găsesc indiferent de modelul ales. Astfel, MedFit reprezintă cea mai bună alegere pentru profesioniştii din domeniul medical, pentru că fiecare zi de muncă înseamnă o nouă provocare.

 

 

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.