Pe 16 si 17 octombrie are loc primul Congres al Clubului Regal al Medicilor

Primul Congres al Clubului Regal al Medicilor se va desfasura  intre 16 si 17 octombrie, la Bucuresti. Evenimentul va avea loc la Athenee Palace Hilton si va fi creditat EMC.

Infiintat in anul 2013, la initiativa a 6 chirurgi din reteaua de sanatate Regina Maria, Clubul Regal al Medicilor are ca scop schimburile de experienta si dezvoltarea continua a profesionistilor din sanatate. Clubul Regal al Medicilor are in prezent 200 de membri, iar peste 1500 de membri se implica in activitatile Clubului.

Temele Congresului

Cele doua teme principale ale congresului sunt medicina materno-fetala si cancerul mamar, iar in paralel vor avea loc sesiuni pe urmatoarele teme: chirurgia minim-invaziva, managementul bolilor metabolice, gastroenterologie, siguranta pacientului, chirurgie urovaginala si chirurgie ortopedica. Medicii prezenti vor putea participa la ateliere de lucru despre: Managementul fertilitatii de cuplu,  Medicina materno-fetala,  Rolul imagisticii in medicina materno-fetala, Medicina de laborator in medicina materno-fetala, Chirurgia ginecologica laparoscopica si  Comorbiditatile femeii insarcinate- solutii si perspective.

“Congresul va reuni specialiști din diverse domenii medicale, vorbitori din țară și din afara ei, profesioniști de marcă, lideri de opinie și formatori în domeniile lor de excelență. Rigorile standardelor de calitate impuse activităților Clubului Regal al Medicilor prin înaltul patronaj al Majestății Sale Regele Mihai I al României vor fi respectate, am convingerea, și de această dată, așa cum a devenit o obișnuință pentru manifestările Clubului încă de la înființarea sa. Obiectivul Primului Congres este reunirea Elitelor pentru Excelență, precum și inițierea  unor manifestări periodice de anvergura conferințelor și a congreselor cu participare pe care o dorim tot mai numeroasă și cu impact  profesional în constantă creștere.”, spune conf. dr. Dan-Ioan Ulmeanu, președintele Clubului Regal al Medicilor.

Text: Bianca Badescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.