Practic MF, ediția cu numărul 23

Dezbaterea privind rolul de profesionist al medicului de familie devine extrem de necesară, în contextul unei nevoi actuale de schimbare, modernizare și debirocratizare a sistemului medical de sănătate. În cadrul ediției cu numărul 23 a Practic MF, ce va avea loc în perioada 02-03 martie 2018 la Sinaia și la care sunt așteptați să participe peste 150 de medici de familie din județele Prahova, Dâmbovița, Ilfov, București,  Buzău, Argeș, Brașov, Covasna, vor fi dezbătute teme actuale privind practica medicului de familie.

Prima ediție Practic MF din acest an

Datorită relației pe care o stabilește cu pacientul, medicul de familie este cel care ocupă un rol important în diagnosticarea precoce și prevenirea unor probleme de sănătate care pot fi depistate și rezolvate în cabinetul său, fără ca pacientul să fie nevoit să se adreseze medicilor cu diferite specialități în spitale. Plecând de la premisa că indiferent de afecţiune, medicul de familie este primul care poate interveni, prevenind complicaţiile grave, prima ediție Practic MF din acest an aduce în atenție această temă, păstrând caracterul  interactiv al prezentărilor.

„În cadrul evenimentelor PRACTIC MF, organizatorul realizează ceea ce la ora actuală, în abordarea cazurilor este un must: abordarea multidisciplinară, în echipă. Creșterea interactivității, prin utilizarea unor instrumente inovative, puse la dispoziția participanților de către organizator, ce permit obținerea unui feedback în timp real, precum și diversitatea temelor alese constituie premisa unor reuniuni medicale de succes”, apreciază prof. univ. dr. Nicolae Calomfirescu, medic primar urologie, coordonatorul științific al manifestării.

Programul include și o sesiune în cadrul căreia cadrele medicale prezente la eveniment își pot exprima opiniile sau pot aduce în discuție un subiect de interes din domeniu. Organizatorii îi invită pe toți cei care vor să ia cuvântul în cadrul evenimentului să se înscrie la Tribuna Medicului de Familie.

Pentru mai multe informații accesați www.practicmf.ro. Revista Galenus este partener media al evenimentului.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.