Simpozionul Durerea Toracică – 30 martie 2019

Organizat de Societatea Română de Medicină Internă (SRMI) și Societatea Română de Pneumologie (SRP), Simpozionul Durerea Toracică se va desfășura pe 30 martie 2019, la Hotel Caro, București. Evenimentul este creditat cu puncte EMC și se adresează medicilor din domeniile pneumologie, medicină internă, cardiologie, gastroenterologie, neurologie, alergologie şi medicină de familie.

Durerea toracică necesită o abordare multidisciplinară

În data de 30 martie, în intervalul 07:30-08:15, are loc înregistrarea participanților, urmată de deschiderea simpozionului, în cadrul căreia vor lor lua cuvântul prof. univ. dr. Ion Bruckner, președintele SRMI, și prof. dr. Ruxandra Ulmeanu, președinta SRP. Printre temele evenimentului se numără durerea toracică – simptom și management multidisciplinar (Ruxandra Ulmeanu, Andreea Vlădau), durerea toracică oncologică – abordare multidisciplinară (Andreea Crăciunescu, Lucian Bratu, Dan Jinga), pneumotoraxul – o cauză mai puțin obișnuită de durere toracică (Ștefan Frent, Voicu Tudorache), precum și simpozioanele satelit despre bronhodilatația duală și aderența la tratament a pacienților cu BPOC (Ruxandra Ulmeanu), BPOC update – cazuri clinice discutate (Camelia Pescaru) și reducerea riscului de exacerbări BPOC în practica medicală curentă (Ruxandra Ulmeanu).

Revista Galenus este partener media al evenimentului. Pentru detalii și înscrieri puteți accesa www.ellacongress.ro/durerea-toracica.

Cuvinte-cheie: , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.