Simpozionul Internațional „Dr. Mioara Mincu” – „Tradițional și Modern în Medicină și Farmacie”

res-AFIS Simpozion ed II-page-001Școala Postliceală Sanitară „Carol Davila” organizează în data de 18 mai 2016 ediția a II-a a Simpozionului Internațional „Dr. Mioara Mincu” – „Tradițional și Modern în Medicină și Farmacie”. Evenimentul este destinat cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar, farmaciștilor, medicilor, asistenţilor medicali, psihologilor, moașelor, kinetoterapeuților etc.

Revista Galenus este partener media al evenimentului

Simpozionul include trei secțiuni dedicate medicilor, farmaciștilor, asistenților medicali, cadrelor didactice care acoperă domeniul medical, dar și psihologie, nursing, biologie și științe. Participanții primesc diplome şi cartea simpozionului, precum și credite. Simpozionul beneficiază de parteneriate încheiate cu Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România, Colegiul Medicilor și Colegiul Farmaciștilor. Detalii despre eveniment găsiți aici www.scoalacdavila.ro.

Text: Ruxandra Dumitrescu

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.