Spitalul Ponderas s-a mutat într-un sediu nou

Spitalul Ponderas s-a mutat într-un sediu nouÎn acest an, spitalul Ponderas și-a dublat capacitatea operațională, relocându-și activitatea într-un sediu nou, pe Nicolae Carmafil 85A.   Ponderas este singurul Centru de Excelență în chirurgie metabolică din estul Europei, iar investiția în noul sediu se ridică la 4 milioane de euro. Noua unitate medicală a fost dotată cu echipamente de chirurgie laparoscopică 2D și 3D, anestezie video-asistată, sisteme audio-video de transmisie live Full HD 3D și aparatură imagistică de ultimă oră.

După 4 ani de activitate, Ponderas va avea acum o capacitate operațională dublă: 141 de paturi, 8 săli de operație și peste 25 de cabinete medicale, toate pe o suprafață de 9000 mp spații medicale. Cinci săli de operație au fost dotate cu echipamente de chirurgie laparoscopică 2D și 3D, iar centrul de training a fost completat cu sisteme audio-video de transmisie live Full HD 3D din sălile de operație în sălile de curs.

“Încă de la început ne-am dorit să aducem pacienților români tratamente moderne și excelență în actul chirurgical. În cei 4 ani de activitate în cadrul Ponderas am reușit să oferim astfel de servicii medicale pentru peste 120.000 de pacienți; iar acum, extinderea spitalului vine ca o completare a visului nostru, acela de a oferi cât mai multor români acces la chirurgie de avangardă, fără să mai fie nevoie să plece din țară. Iar noi putem azi, ca medici, să lucrăm în condiții respectabile și să ne tratăm pacienții așa cum am dori să fim tratați noi”, afirmă Prof. Dr. Cătălin Copăescu, Medic Primar Chirurgie Generală, acreditat internațional pentru chirurgie laparoscopică bariatrică, Director General Ponderas.

Cifra de afaceri a spitalului Ponderas în anul 2014 a fost de 10,5 milioane de euro, iar pentru anul acesta, spitalul își mărește numărul de angajați cu 15% și se așteaptă la o creștere a businessului de 25%.

Text: Bianca Bădescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.