„Stresul, Anxietatea, Depresia”, ediția a VI-a

Pe 28 și 29 septembrie 2018 va avea loc la Piatra Neamț cea de-a VI-a ediție a conferinței Stresul, Anxietatea, Depresia (S.A.D), cu tema „De la stres, anxietate și insomnie la depresie și alte patologii psihiatrice! Cine, cum și cât tratează?”. Aceasta este prima ediție regională a evenimentului dedicat medicilor, farmaciștilor, psihologilor, psihoterapeuților, dar și asistenților medicali și de farmacie din județele Neamț, Bacău, Iași, Suceava, Botoșani, Vaslui, Harghita, Vrancea.

Coordonator științific este prof. univ. dr. Mirela Manea, medic psihiatru Spitalul „Alexandru Obregia” din București.

Pe parcursul celor două zile se va discuta despre rolul suplimentelor în managementul depresiei și anxietății, depresia și comorbiditățile somatice, legătura dintre insomnie, depresie și anxietate, rolul medicinei primare în depistarea și tratarea bolilor psihice. Programul evenimentului include prezentări în plen, studii de caz și dezbateri interactive și va fi creditat EMC, EFC și CPR.

Înscrierile la eveniment sunt deschise, pot fi făcute online pe  www.despre-depresie.ro, iar taxele de participare sunt reduse până pe 28 septembrie!

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.