Un analgezic non-opioid, soluţie pentru pacienții cu osteoartrită

Una dintre cele mai mari companii farmaceutice din lume, care produce medicamente generice şi specializate, a semnat cu o firmă israeliană un acord exclusiv de licenţiere pentru dezvoltarea MM-II, un analgezic non-opioid lipozomal, care s-a dovedit eficient în ameliorarea formelor uşoare spre moderate de durere din osteoartrită.

MM-II a fost dezvoltat în cadrul Universităţii Ebraice din Ierusalim şi se bazează pe o tehnologie brevetată, care pune în valoare proprietatea de lubrifiere a lipozomilor. Astfel, noul medicament are un potenţial uriaş de îmbunătățire a calității vieţii, prin reducerea frecării şi uzurii de la nivelul genunchiului artritic.

Primul studiu clinic efectuat pe subiecţi umani s-a încheiat cu succes, demonstrând mai multe beneficii ale tratamentului, precum: debut rapid al acţiunii, profil de siguranţă ridicat, fiind superior injectării cu acid hialuronic. MM-II este conceput pentru administrare intraarticulară, fiind o injecţie biolubrifiantă, o abordare inovatoare pentru reducerea eficientă a durerii la pacienţii cu osteoartrită.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.