Un nou modul destinat testelor de diagnostic, disponibil și în România

res-Roche_Cobas e 801Modulul cobas e 801, adresat laboratoarelor de diagnostic, este disponibil în țările CE, inclusiv în România. Analizorul modular oferă peste 100 de parametri de imunologie care vizează o paletă largă de afecțiuni.

Modulul cobas e 801, conceput de compania de biotehnologie Roche, a fost creat cu scopul de a fi de folos laboratoarelor de diagnostic care se confruntă cu volume mari de lucru, asigurând dublarea capacității actuale de testare imunologică.

Cobas e 801, rezultate rapide și de calitate

Alte beneficii asigurate de modulul Roche cobas e 801 vizează un volum de probă mai redus, un meniu extins de testare, rezultate rapide și de încredere, cât și generarea unei cantități mici de deșeuri. Astfel, resursele disponibile – spațiul, personalul, infrastructura – pot fi utilizate cu mai multă eficienţă.

Cobas e 801 face parte din seria de analizoare modulare cobas 8000, fiind cel mai nou dintre acestea. Oferă peste 100 de parametri de imunologie, permite încărcarea continuă a reactivilor și consumabilelor, iar timpii de procesare sunt reduși – 18 minute pentru rutină, respectiv 9 minute pentru urgenţe.

Pot fi configurate în serie până la 4 module cobas e 801, asigurând astfel până la 1 200 de teste/oră și până la 192 de locații pentru reactivi. Nu în ultimul rând, implică folosirea unor volume mici de probă pentru testare, un avantaj în cazul pacienților oncologici și al nou-născuților.

Text: Dana Săporan

Cuvinte-cheie: , , , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.