Baby-Cal, tratament impotriva colicilor

Statisticile arata ca 1 din 5 copii au colici, boala care apare la majoritatea bebelusilor in primele 6 luni de la nastere. Colicile incep de obicei din a 2-a sau a 3-a saptamana de la nastere si se intensifica in jurul celei de a 6-a saptamani.
Pentru parintii care se confrunta cu problema colicilor exista acum o solutie 100% naturala – Bay- Cal produs de compania Hadas. Baby Cal este un sirop natural din plante, cu o actiune rapida si fara conservanti!

Ce aduce nou Baby- Cal?
este indulcit cu sirop natural de struguri, adaptat sistemului digestiv al bebelusilorcontine doar ingrediente active naturale: Fenicul ( Foeniculum), Musetel (Chamommile Matricaria), Chimen (Carum Carvi Fructus). Baby- Cal este un produs destinat calmarii problemelor digestive ale bebelusilor, dar care-i ajuta si pe parinti sa se bucure de primele momente din viata copilului lor, fara stres.
Compania Hadas aduce si in Romania o gama de produse create cu grija, continand doar igrediente naturale, atent selectionate, ce trateaza diverse afectiuni atat ale copiilor (colici, deficit de vitamine, probleme de imunitate, tuse, dureri de gat), cat si ale adultilor (constipatie, stres).

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.