Gedeon Richter Romania a organizat o dezbatere despre contraceptia de urgenta im

Compania Gedeon Richter Romania a organizat la Teatrul National Bucuresti un simpozion cu tema "Noutati in contraceptia de urgenta", eveniment care a reunit aproximativ 1000 de farmacisti. Simpozionul l-a avut ca moderator pe domnul Prof. Dr. Farmacist Dumitru Lupuliasa, Presedintele Colegiului Farmacistilor din Romania. Dezbaterile au fost sustinute de doamna Dr. Borbala Koo, Director Executiv al Societatii de Educatie Contraceptiva si Sexuala si domnul Dr. Vlad Gheorghita, medic primar obstetrica-ginecologie si formator in sanatatea reproducerii.

Simpozionul face parte dintr-un amplu program de dezvoltare a rolului de consilier al farmacistului in problema contraceptiei de urgenta. Principalele teme de discutie au fost: rolul farmacistului in educatia contraceptiva, indicatiile si beneficiile contraceptiei de urgenta, eficienta si siguranta contraceptivului de urgenta cu statut de OTC Escapelle. Escapelle a fost lansat de compania Gedeon Richter in 2007. Escapelle este un contraceptiv de urgenta care se administreaza in primele 72 de ore dupa un contact sexual neprotejat. Eficienta acestui produs este maxima daca se administreaza cat mai repede, de preferat in primele 24 de ore.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.