Pregnium, un nou supliment alimentar pentru mamici

Compania farmaceutica Walmark a lansat Pregnium, un complex de substante active, destinat pregatirii viitoarelor mamici pentru sarcina, nastere si pentru perioada de alaptare. Noul supliment alimentar se administreaza intr-o doza de doua capsule pe zi si contine patru elemente esentiale pentru dezvoltarea armonioasa a fatului si a mamei: DHA (acid docosahexaenoic), acid folic, iod si magneziu. In timpul sarcinii si pe parcursul alaptatului, DHA sprijina dezvoltarea sistemului nervos al fatului (creier, maduva spinarii).
Consumat in timpul sarcinii, acidul folic participa la transmiterea informatiei genetice si la dezvoltarea sanatoasa a fatului, iar iodul contribuie la formarea hormonilor tiroidieni (raspunzatori de dezvoltarea creierului in prima parte a sarcinii).
De asemenea, magneziul este foarte important pentru o evolutie corecta a sarcinii si pentru functionarea muschilor uterini. Administrarea noului produs este recomandata inca din perioada de planificare a sarcinii, cu aproximativ 3 luni inainte de a ramane insarcinata.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.