Masoara pentru a controla!

Societatea Romana de Cardiologie si Academia de Stiinte Medicale, prin sustinerea Servier Pharma, lanseaza campania de informare a efectelor hipertensiunii arteriale "Masoara pentru a controla!", destinata persoanelor intre 30 si 60 de ani.

Campania se inscrie in randul programelor nationale de prevenire si tratament a hipertensiunii arteriale, ca factor de risc al bolilor cardiovasculare. In cadrul primei etape, octombrie-noiembrie 2008, campania va ajunge la publicul larg prin intermediul unui spot TV, al brosurii personalizate, al website-ului www.masuri-esentiale.ro si printr-o serie de evenimente (puncte de masurare a tensiunii arteriale, instalate in Cismigiu, Herastrau, Tineretului si in institutii publice precum Parlamentul Romaniei, Ministerul Dezvoltarii, lucrarilor publice si locuintelor sau Ministerul Transporturilor si fabrica Dacia-Renault).

Obiectivul final al campaniei este cresterea ratei pacientilor hipertensivi diagnosticati, corect tratati.
Se estimeaza ca in Romania exista, in prezent, 5-7 milioane de hipertensivi. Conform studiilor de specialitate, hipertensiunea arteriala este prezenta la 40% din populatie, iar mai mult de jumatate au fost pacienti nou-diagnosticati.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Comentarii

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.