Plantusin capsule, impotriva racelii si gripei

Laboratoarele Fares Bio Vital au lansat comprimatele Plantusin, realizate pe baza de lemn-dulce, albastru de metilen, uleiuri esentiale de menta, mentol, eucaliptol, anetol, ulei esential de cimbru si de coada-soricelului.

Datorita uleiurilor esentiale pe care le contine, Plantusin are atat efecte antivirale care combat gripa, cat si efecte antibacteriene care previn complicatiile. Uleiurile esentiale asigura, in acelasi timp, si o actiune expectoranta, mucolitica si antispastica, avand un pronuntat efect decongestionant al cailor respiratorii. In plus, calmeaza tusea, reduce durerile de gat si usureaza respiratia. Efectele uleiurilor esentiale sunt amplificate si de prezenta lemnului-dulce, care este balsamic si emolient, prin continutul de glucide, expectorant datorita saponozoidelor si antiinflamator prin glicirizina si steroli. Astfel, asigura fluidificarea secretiilor bronsice si calmarea tusei.

Pretul unei cutii de Plantusin (30 de capsule) este de 8.50 RON.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.