Naltrexonă

Medicamente/dispozitive medicale

  • NALTREXONĂ TORREX (Chiesi Pharmaceuticals GmbH, Austria), Compr. film. 50 mg.

Indicații

Dependență de opiacee sau alcool.

Doze și mod de administrare

Oral: doza iniţială 25 mg/zi, urmată de o doză de 50 mg/zi. Dozajul poate fi modificat pentru a îmbunătăţi complianţa la un program de administrare de trei ori pe săptămână, după cum urmează: 100 mg/zi luni şi miercuri şi 150 mg/zi vineri.

Reacții adverse

Cefalee. Tulburări de somn, nervozitate. Dureri abdominale, greaţă, vomă, diaree, constipație. Dureri de articulaţii şi dureri musculare. Sete, amețeală, tremor, transpirație. Secreție lacrimală abundentă. Durere toracică. Retenție urinară. Erupție. Ejaculare întârziată. Scăderea potenței. Anxietate. Iritabilitate.

Contraindicații

Hipersensibilitate la clorhidratul de naltrexonă sau la oricare dintre excipienţi.Hepatită acută. Insuficienţă hepatică severă. Insuficienţă renală severă. Pacienţi cu abuz de opioide, întrucât poate apărea un sindrom sever de întrerupere. Rezultat pozitiv la screening pentru consum de opioide sau dacă pacientul nu trece testul de provocare cu naloxonă.

Cuvinte-cheie:

Caută un medicament

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.