A 5-a editie a manifestarii ”Patologia respiratorie in practica medicala” va avea loc la Targu-Jiu

In perioada 24-26 aprilie, la Hotelul Brancusi din Targu-Jiu va avea loc manifestarea stiintifica ”Patologia respiratorie in practica medicala curenta”, desfasurata sub egida Societatii Romane de Pneumologie si organizata de compania de comunicare medicala Houston NPA pentru Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu, judetul Gorj.

In cadrul manifestarii va avea loc o dezbatere intre specialisti privind strategiile si instrumentele cele mai eficiente pentru prevenirea si controlul bolilor respiratorii si un curs de imagistica cu tema ”Diagnosticul diferential imagistic intre TBC si alte patologii”, sustinut de Prof. Dr. Constantin Marica, care este si coordonatorul stiintific al evenimentului.

Conferinta va fi creditata EMC, iar taxele de participare pentru medici si asistenti medicali sunt cuprinse intre 50 si 100 lei (pentru inscrieri pana pe 11 aprilie) si intre 80 si 150 lei (dupa 11 aprilie).

Inscrierile se pot face la Andrei Constantinescu, Project Manager: [email protected], 0756.030.372.

 

Text: Bianca Badescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.