A II-a ediție a Conferinței Naționale Med Academy Women’s Health

Cea de-a doua ediție a Conferinței Naționale Med Academy Women’s Health va aborda problemele de sănătate cu care se confruntă femeile, precum și nevoia de strategii inovatoare și noi modele de livrare a serviciilor medicale. Medicina a evoluat, iar ultimele descoperiri au pus bazele unei specialități care recunoaște diferențele în manifestările patologice, particularitățile și reacțiile la tratament ale organismului feminin comparativ cu cel masculin.

Teme de actualitate

Conferința se adresează atât medicilor de familie, cât și specialiștilor din domeniile: cardiologie, imagistică medicală, chirurgie, ginecologie, dermatologie, endocrinologie, radioterapie, anatomie patologică, oncologie medicală, chirurgie plastică și reconstructivă, psihologie şi nutriţie. Prezentările susținute de lectori de renume vor dezbate teme de actualitate în domeniul bolilor cronice cu care se confruntă femeile în viața de zi cu zi, care se vor concentra pe prevenție, inclusiv evaluarea riscului de îmbolnăvire, orientările actualizate pentru screening și evaluare, managementul multi-med, noile progrese și opțiuni terapeutice.

Printre subiectele ce vor fi dezbătute în cadrul conferinței Med Academy Women’s Health se numără sănătatea sexuală/reproductivă, sănătatea mamei și a fătului, realitățile și perspectivele în sănătatea femeii, coordonarea și integrarea programelor de sănătate a femeii, chirurgia bariatrică, stresul, anxietatea și depresia (triada SAD), managementul durerii, contracepția, osteoporoza etc.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.