„Alo, Prematuritate” − linia gratuită pentru prevenție și suport în prematuritate

res-poster-01Asociația Unu și Unu a lansat linia gratuită „Alo, Prematuritate” – 0800 390 678 pentru sarcinile aflate la risc și familiile cu prematuri.

„«Alo, Prematuritate» este primul call-center multidisciplinar din Europa care vine ca un sprijin, dar și ca o sursă credibilă de informare, consiliere și suport moral pentru femeile însărcinate aflate la risc de naștere prematură, dar și pentru părinții care traversează această perioadă sau doresc să își monitorizeze bebelușul corect după externare”, a declarat Diana Gămulescu, Vicepreședinta Asociației Unu și Unu.

De luni până vineri, părinții pot suna la numărul de telefon 0800 390 678 și pot discuta direct cu ginecologi, neonatologi, juriști, psihologi etc. Numărul call-centerului poate fi apelat în mod gratuit din orice rețea, iar din echipă fac parte Dr. Neonatolog Cristina Dumitru, Dr. Neonatolog Lusiana Vlădesc, avocații Florina și Dan Paulopol, Dr. Ginecolog Adina Diaconescu, Dr. Ginecolog Oana Dorobanțu, Psiholog Nina Sofian și Psih. Delia Manciuc.

Text: Ruxandra Dumitrescu

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.