ARPIM și ANMDM, mesaj pentru angajații Agenției Europene a Medicamentului

Într-o scrisoare deschisă, semnată de Asociația Română a Producătorilor Internaționali de Medicamente și de Agenția Națională a Medicamentului și a Dispozitivelor Medicale (ANMDM), se arată avantajele pe care România le are privind relocarea Agenției Europene a Medicamentului (EMA) în țara noastră. Scrisoarea este un mesaj pentru angajații EMA care ar urma să fie relocați, în care se arată că Bucureștiul este extrem de primitor pentru străini. În acest moment se pare că favorite la relocarea EMA din Londra (Anglia) sunt Bratislava (Slovacia) și Milano (Italia). Decizia finală va fi anunțată pe 20 noiembrie 2017.

,,Un expat plânge de două ori: atunci când vine și atunci când pleacă din România”

,,Credem în orașul București și în potențialul pe care îl are pentru a înclina balanța discuțiilor privind relocarea EMA în România. București este un oraș în plină dezvoltare, cu un nivel al costurilor mult sub cel din celelalte țări candidate, care poate răspunde tuturor nevoilor angajaților EMA și familiilor acestora, de la potențialul de angajare pentru partenerii de viață și până la oferta educațională disponibilă pentru copiii lor”, a declarat Nicolae Fotin, președintele ANMDM.

,,Mai bine de jumătate din directorii companiilor membre ARPIM sunt expați și de multe ori aceștia spun că un expat plânge de două ori când aude de România: atunci când află că trebuie să vină aici și apoi când află că trebuie să plece. Pentru angajații EMA, relocarea la București este echivalentul relocării într-un oraș încă nedescoperit, care are multe de oferit locuitorilor săi. Pentru București și pentru România, relocarea EMA se traduce prin numeroase beneficii economice și sociale”, a adăugat Liviu Popescu, director Relații Externe al ARPIM.

Alte informații privind avantajele relocării EMA la București pot fi citite pe www.emabucharest.ro

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.