Asociația de Podiatrie a deschis înscrierile pentru cadrele medicale interesate

res-podiatrieAsistenții medicali și medicii interesați să descopere domeniul podiatriei și să facă parte din comunitatea de specialiști în îngrijirea picioarelor în România sunt așteptați în rândul membrilor Asociației de Podiatrie. Pentru a căpăta statutul de membri, toți cei interesați pot accesa formularul online disponibil în secțiunea specială de pe site-ul Asociației. Se achită o taxă de înscriere și, ulterior, cotizația anuală.

O abordare corectă a sănătății picioarelor

Noii membri vor putea explora un domeniu nou pentru România și vor avea o serie de privilegii, luând în considerare necesitatea dezvoltării zonei de sănătate și îngrijire a picioarelor și a abordării corecte și multidisciplinare a persoanelor cu picior diabetic:

  • Acces facil la toate programele de formare în podiatrie demarate de Asociație
  • Perspective de implicare activă și de educare în domeniul podiatriei, în vederea dobândirii aptitudinilor necesare exercitării acestei competențe, specialități și meserii
  • Reduceri la plata taxelor de participare la evenimentele Asociației
  • Oportunități de dezvoltare profesională în domeniul podiatriei

Asociația de Podiatrie se implică deja în proiecte de promovare a sănătății picioarelor și și-a propus ca, prin intermediul programelor implementate susținute, să formeze viitorii specialiști în podiatrie. Deoarece unele dintre cele mai vulnerabile persoane în fața afecțiunilor picioarelor sunt persoanele cu diabet și picior diabetic, iar în România se efectuează în medie 62 de amputații pe zi, la această categorie, Asociația de Podiatrie duce o activitate amplă în acest domeniu, punând un accent puternic pe rolul formării de specialiști în podiatrie. Mai multe detalii despre proiectele Asociației de Podiatrie pe www.podiatrie.ro.

Ruxandra Dumitrescu

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.