Călin Gălășeanu este noul Președinte al ARPIM

În cadrul Adunării Generale a Asociaţiei Române a Producătorilor de Medicamente din data de 09.01.2014, Călin Gălăşeanu, Country Manager Bristol-Myers Squibb (BMS), a fost ales Preşedinte al Asociației.

 

De formație medic, Călin Gălășeanu are o experiență de peste 15 ani în industria farmaceutică, atât pe piața românească, cât și pe piețele europene. Din 2013, este membru în echipa de leadership european a BMS.

În calitate de Președinte al ARPIM, Călin Gălăşeanu  își propune consolidarea relației cu autoritățile, dar și facilitarea accesului pacienților la medicamentele inovative: ,,Consider că principala mea misiune în calitate de preşedinte ARPIM este de a consolida relaţia cu autorităţile şi ceilalţi parteneri şi împreună să creem un sistem de sănătate performant, fără să uităm că elementul central este pacientul român. Astfel, companiile membre ARPIM pun la dispoziţia autorităţilor şi partenerilor expertiza lor pentru a contribui la dezvoltarea unui sistem de sănătate în beneficiul pacientului şi în acelaşi timp a unui mediu de business etic, predictibil şi transparent”, declară Călin Gălăşeanu, noul preşedinte ARPIM.

Noul board ARPIM este format din:

–        Pascal Prigent, Vicepreşedinte – Director general GlaxoSmithKline

–        Radu Răşinar, Vicepreşedinte – Director general AstraZeneca

–        Elena Mitova, membru – Director general Novartis Pharma Services Romania

–        Jacopo Murzi, membru – Director general Johnson & Johnson Romania şi Janssen Romania

–        Gabor Sztaniszlav, membru – Director general Amgen România

–        Luca Visini, membru – Director general Eli Lilly

Anterior, preşedinţia ARPIM a fost deţinută de către Makis Papataxiarchis, Managing Director al “Johnson & Johnson Romania” şi “Janssen Romania”, pharmaceutical companies.

Text: Bianca Bădescu

 

 

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.