Conferinta Dedicata Asistentilor Medicali pe 17 octombrie, la Bucuresti

Asistentii medicali care doresc sa afle cum isi pot dezvolta cariera in Europa, sunt invitati pe 17 octombrie, La Grand Hotel Continental, Sala Grigorescu, incepand, ora 18:00, la conferinta cu tema: “Dezvoltarea Carierei de Asistent medical in Comunitatea Europeana”.

Specialisti din domeniul recrutarii vor prezenta asistentilor solutii pentru valorificarea oportunitatii de a lucra in Comunitatea Europeana.

Printre subiectele abordate se vor regasi: obtinerea dreptului de libera practica intr-un stat membru UE, nivelul de competente lingvistice necesare, accesul la interviurile de angajare sau costurile procesului de recrutare. De asemenea, va fi prezentat un studiu de caz despre profesia de asistent medical in Marea Britanie si Germania.

Accesul la eveniment este gratuit, in limita locurilor disponibile. Participarea la eveniment trebuie confirmata pana pe 16 octombrie, la numarul de telefon 031 425 43 64. Evenimentul este organizat de VPL Healthcare.

 

Text: Bianca Badescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.