Conferința internațională dedicată cancerului mamar are loc în perioada 26-28 octombrie

Societatea Română de Chirurgie a Sânului și Oncologie, în parteneriat cu Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București, organizează cea de-a V-a ediție a Conferinței Naționale cu participare internațională dedicată cancerului mamar, cu titlul Chirurgia cancerului mamar, încotro? Tratamentul actual al afecțiunilor mamare, în perioada 26-28 octombrie 2017, la Hotel Caro, București.

Cea de-a V-a ediție a Conferinței Societății Române de Chirurgie a Sânului și Oncologie include, pe lângă prezentări de specialitate în domeniul diagnosticului și tratamentului cancerului mamar, sesiuni speciale, in extenso, în care se vor dezbate pe larg subiecte importante din următoarele specialități: radioterapie, chirurgie plastică și reconstructivă, nutriție oncologică și anatomie patologică.

Speakeri din România și din străinătate

Lucrările științifice susținute de lectori de renume, se adresează atât medicilor de familie, cât și specialiștilor care se ocupă nemijlocit cu diagnosticul și tratamentul cancerului mamar: chirurgie, imagistică medicală, ginecologie, endocrinologie, anatomopatologie, oncologie medicală, radioterapie, chirurgie plastică și reconstructivă, psihologie și nutriție.

Vor participa peste 40 de speakeri din străinătate, dar și din România. Printre lectorii care au confirmat prezența la eveniment, se numără: prof. dr. Florian Bodog, Ministrul Sănătății, prof. dr. Mircea Beuran, prof. dr. Alexandru Blidaru, prof. dr. Tiberiu Bratu, prof. dr. Elvira Brătilă, prof. dr. Petre Brătilă, prof. dr. Traean Burcoș, șef lucrări dr. Angelica Chiorean etc. Conferința este creditată cu 15 puncte EMC de către Colegiul Medicilor din România.

Cursul pre-conferința pe imagistica sânului va avea loc pe 26 octombrie 2017 și este creditat cu 5 puncte EMC de Colegiul Medicilor din România. Mai multe detalii despre eveniment puteţi afla accesând site-ul web: http://www.chirurgiesan.org/.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.