Conferința multidisciplinară „Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ORL”

În perioada 26-27 octombrie 2017 sunteți așteptați la Conferința multidisciplinară Med Academy, cu tema „Actualități în diagnosticul și tratamentul afecțiunilor ORL”, la Pentagon Events București (Bulevardul Expoziției, intrare C, sector 1).

Coordonatori științifici: șef. lucr. dr. Vlad BUDU, conf. univ. dr. Mădălina GEORGESCU, conf. univ. dr. Dan GHEORGHE, prof. univ. dr. Codruț SARAFOLEANU. Conferința își propune să aducă în același loc lectori de renume, care vor dezbate subiecte de actualitate în diagnosticul, prevenția și tratamentul afecțiunilor ORL.

Prezentări din sfera ORL

Cele două zile ale manifestării științifice vor include prezentări cheie privind tehnicile avansate în sfera ORL, cazuri clinice, tendințe și inovații, precum și lucrări din domeniul rinologiei, otologiei, laringologiei, chirurgiei capului și a gâtului, abordări privind sănătatea orală a pacientului. Taxa de participare este de 50 de lei.

Conferințele Med Academy sunt organizate sub forma unor conferințe regionale cu caracter interactiv, incluzând dezbateri în plen și prezentări de cazuistică legate de diagnosticul precoce și tratamentul corect în cele mai frecvente afecțiuni în practica medicului de familie.

Evenimentul este creditat cu puncte EMC pentru medici, cu puncte EFC pentru farmaciști și cu puncte EMC pentru asistenții de farmacie și asistenții medicali.

Pentru detalii și înscrieri, accesați următorul link: http://bit.ly/2vkKhkA

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.