Conferința Multidisciplinară Med Academy Brașov, 24 – 25 noiembrie 2017

Un eveniment de marcă al lumii medicale românești, Conferința Multidisciplinară „Abordarea modernă în diagnosticul și tratamentul pacientului. Rolul echipei multidisciplinare”, va avea loc în perioada 24 – 25 noiembrie 2017, la Hotel Kronwell Brașov. Conferința, creditată cu puncte EMC pentru medici și cu 18 puncte EFC pentru farmaciști, va avea un caracter modern, interactiv, cu dezbateri și prezentări de cazuistică referitoare la diagnosticul precoce și la tratamentul corect în cele mai frecvente afecțiuni.

Lectori de renume vor aborda tematici extrem de interesante

La eveniment va participa și renumitul specialist prof. dr. Alper Çelik, director medical la Clinica de Chirurgie Metabolică Istanbul, Turcia. Acesta va susține o prezentare legată de tratarea diabetului de tip 2  pe cale chirurgicală și va vorbi despre metodologia de lucru din spitalele din Turcia. Prof. univ. dr. Sarah Adriana Nica, șef de secție, Institutul Național de Recuperare Medicală, Medicină Fizică și Balneoclimatologie, București, care este și coordonatorul științific al evenimentului, va susține o prezentare numită „Actualități privind recuperarea la pacientul vârstnic”. Alte teme de interes sunt: „Recuperarea pacientului cu pluripatologie: complexitate și multidisciplinaritate” (conf. univ. dr. Roxana Miclăuș), „Rolul echipei multidisciplinare în tratamentul bolii artrozice” (șef lucr. dr. Costache Cristea), „Există un moment optim pentru indicația protezării în artroze?” (șef lucr. dr. Radu Necula).

Un alt punct extrem de interesant al evenimentului este reprezentat de Cursul practic „Comunicarea medicală – o necesitate?”, susținut de Mihaela Gabor Naidin, formator acreditat. În cadrul cursului se vor discuta teme precum: bazele comunicării, scopul comunicării, ascultarea activă, cum rezolvăm barierele în comunicare: procesul comunicării verbale și marketing medical.

Revista Galenus este partener media al evenimentului. Pentru înscrieri, dar și alte informații puteți accesa: http://bit.ly/2vsBWNR.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.