Conferința națională „Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă”, organizată de Fundația Regală Margareta a României

Joi, 30 septembrie, va avea loc ediția cu numărul 5 a conferinței naționale „Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă”, organizată de Fundația Margareta și Enayati Medical City, pentru a marca Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice. Evenimentul aduce în atenția publicului informații din domeniul senectuții și este găzduit de Enayati Medical City, atât cu participare în sala de conferință, cât și cu transmisie live în mediul online.

Printre temele abordate în cadrul conferinței, se numără serviciile de asistență pentru seniori, standardele legale și cele dezirabile în centrele rezidențiale, tendințele și statisticile actuale privind viața vârstnicilor din România, precum și oportunitățile de participare socială și de implicare în comunitate.

Speakeri invitați în cadrul evenimentului

Printre speakerii prezenți la eveniment, vor fi  Lăcrămioara Corcheș – director general, Agenția Națională pentru Plăți și Inspecție Socială, Ministerul Muncii, Familiei și Protecției Sociale, dr. Wargha Enayati – fondator al RPS Regina Maria și Enayati Medical City, dr. Dan Petre – doctor în sociologie și managing partner al D&D Research şi Testcentral,  dr. Cosmin Dugan – medic primar geriatrie-gerontologie, Măriuca Ivan – director general Crucea Galbenă, Anca Godini – coordonator al programului național Generații în cadrul Fundației Regale Margareta a României, Roxana Molocea – coordonator al liniei naționale Telefonul Vârstnicului.

Conferința „Bune practici pentru o bătrânețe frumoasă” se adresează specialiștilor din ONG-uri și instituții publice, din serviciile private, medicilor, companiilor cu produse și servicii dedicate vârstnicilor, responsabililor CSR, și propune soluții practice de creștere a calității vieții seniorilor.

Înscrierile la eveniment se pot face online. Revista Galenus este partener media al evenimentului.

Cuvinte-cheie: ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.