Donații pentru copiii de la Spitalul „Marie Curie”

Între 16 decembrie 2015 și 31 ianuarie 2016, în cadrul campaniei „Împreună dăruim aripi de bucurie”, copiii de la Spitalul „Marie Curie” din București au fost colindați din inimă de către tenorul Vlad Miriță și de baritonul Iordache Basalic. Sun Plaza Shopping Center, în parteneriat cu Fundația HOSPICE Casa Speranței au adus zâmbete pe chipurile copiilor care au fost înveseliți, de asemenea, de trucurile hazlii ale magicianului Teo.

În plus, au fost donate materiale necesare pentru îngrijirea copiilor internați la Spitalul „Marie Curie”, dar și pentru ca timpul petrecut de aceștia și de părinții lor în spital să treacă mai ușor. Aceştia au primit scutece și cereale, pijamale, cărți de povești, păpuși, pachete Lego, jucării de pluș, cărți de colorat, dar și pixuri și creioane colorate.

HOSPICE Casa Speranței derulează un proiect împreună cu Spitalul „Marie Curie” pentru îmbunătățirea calității vieții copiilor internați în această instituție prin intermediul unui serviciu complex mobil de îngrijire paliativă pediatrică. Prin acest proiect se dorește acordarea de sprijin medical, psiho-emoțional și social copiilor cu boli incurabile internați la „Marie Curie”.

Text: Ruxandra Dumitrescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.