Conferința „Practici inovative integrate în îngrijirea pe termen îndelungat”

Peste 100 de specialiști din 15 țări participă zilele acestea (15 și 16 mai) la Conferința internațională Recent Trends in Social Sciences (5th edition). Innovative Practices in Long-Term Care (4th edition), la Iași.

Organizată de Facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iași, ediția de anul acesta se axează pe zona practicilor inovative integrate în îngrijirea pe termen îndelungat.

Teme precum situația actuală și provocările viitoare pentru furnizorii de îngrijire pe termen îndelungat în Europa, îmbunătățirea calității vieții pacientului, politicile de îngrijire la domiciliu și experiențele îngrijitorilor, schimbările demografice – o provocare pentru managementul resurselor umane sunt dezbătute de profesioniștii din domeniu.

Speakeri străini invitați

La dezbateri sunt invitați speakeri din universitățile partenere – Gabriele d’Annunzio University Chieti-Pescara, Italia; University of Brno, Cehia; Pablo de Olavide University, Sevilla, Spania, din asociații profesionale: E.D.E. (European Association for Directors and Providers of Long-Term Care Services for the Elderly) și ADIV România (Asociația Directorilor de Instituții pentru Persoanele Vârstnice), dar și cercetători, doctoranzi şi masteranzi, reprezentanţi ai altor organizaţii interesate de subiect.

Reunind într-un dialog reprezentanți ai mediului academic, furnizori de servicii sociale și medicale, decidenți, scopul conferinței este să identifice tendințe și disfuncționalități ale sistemului, să propună soluții care vin să răspundă provocărilor actuale și viitoare.

Cuvinte-cheie: , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.