Conferinţa „Raport de gardă între specialităţi”, 19-20 mai 2017

Medicii care doresc împărtăşirea celor mai noi cunoştinţe în domeniu pot participa, în perioada 19-20 mai 2017, la Conferinţa „Raport de gardă între specialităţi – Cazuri Clinice Comentate” (Hotel Pullman), eveniment major al lumii medicale româneşti, organizat sub egida Societăţii Române de Medicină Internă. Taxa de înscriere pentru eveniment, ce porneşte de la 100 lei, poate fi achitată în ziua şi la locaţia evenimentului sau în avans, pe site-ul www.ellacongress.ro. Organizatorii anunţă participarea gratuită pentru studenţi, în limita locurilor disponibile. Participanţii vor primi credite EMC şi vor avea acces la lucrări, la expoziţie şi la materialele conferinţei.

Nume importante ale medicinei româneşti vor lua cuvântul

Programul ştiinţific al evenimentului „Raport de gardă între specialităţi – Cazuri Clinice Comentate” cuprinde diverse prezentări de caz precum „Dificultăţi diagnostice la un pacient obez cu dispnee”, „Disfagia dincolo de patologia malignă”, „Medicina este (încă) o artă bazată pe știință” sau „Insuficienţa respiratorie la pacienta tânără”. Printre cei mai importanţi speakeri şi moderatori ai evenimentului se află prof. univ. dr. Daniela Bartoş, prof. univ. dr. Mircea Diculescu, prof. univ. dr. Mircea Penescu, prof. univ. dr. Ion Bruckner sau prof. univ. dr. Miron Bogdan.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.