Congresul Național de Toxicologie, 3-4 noiembrie 2017

Siguranța alimentelor și pericolele ascunse ale microbilor din casă sunt doar două dintre temele de actualitate care vor fi dezbătute în cadrul Congresului Național de Toxicologie, ce va avea loc pe 3 și 4 noiembrie 2017, la hotel Ramada Nord București. Evenimentul cu participare internațională este organizat de Secția de Toxicologie a Societății de Științe Farmaceutice din România. Președintele Congresului este prof. univ. dr. farm. Daniela Luiza Baconi, Facultatea de Farmacie UMF „Carol Davila”, iar copreședinte este șef lucrări dr. Miriana Stan, Facultatea de Farmacie UMF „Carol Davila”.

Specialiști străini și români vor discuta teme de interes

Printre specialiștii străini care vor veni la București se află coordonatorul științific al congresului prof. univ. dr. Aristidis Tsatsakis (Grecia), președintele Eurotox între 2014 și 2016, prof. univ. dr. Carvalho Felix de la Universitatea din Porto (Portugalia) și prof. univ. dr. Hernandez Jerez Antonio, Granada (Spania). Dintre subiectele de interes ale evenimentului amintim teme precum „Perspective interdisciplinare asupra unor substanțe cu potențial toxic”, „Abordări integrative privind toxicologia analitică, clinică și medico-legală”, „Drogurile sociale în sarcină și alăptare”, „Monitorizarea implementării în România a legislației UE în domeniul farmaceutic”. Mai multe informații despre eveniment și despre înscrieri pot fi aflate pe http://houston.ro/congrestoxicologie/.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.