Docbook: reduceri de 50%, în luna martie, în clinicile partenere

Luna martie a venit cu o serie de surprize pentru utilizatoarele Docbook. Astfel, până la sfârşitul lunii, toate pacientele vor beneficia de reduceri de până la 50% la consultații ginecologice, dermatologice, și la mamografii în clinicile partenere: Donna Medical Center și  Centrul Medical Academica. În ciuda recomandărilor ferme ale medicilor de efectuare anuală a unor controale de rutină, numărul româncelor care respectă indicaţia este tot mai mic, de la an la an. Potrivit unui studiu recent, 76,8% dintre paciente motivează acest lucru prin lipsa posibilităţilor financiare, în timp ce 10% aşteaptă să se rezolve problema de la sine. 25 de femei sunt diagnosticate zilnic cu cancer de sân, iar faza avansată în care se petrece acest lucru duce la o rată a mortalităţii de 36%, cu 7% peste media europeană şi cu 5% peste media mondială.

Donna Medical Center și Centrul Medical Academica, clinici partenere Docbook

Astfel, Docbook, prima aplicaţie din România care facilitează accesul pacienţilor la medic, a lansat în luna martie o campanie destinată pacientelor care vor să efectueze controale de rutină şi screeninguri de specialitate, beneficiind de până la 50% reducere faţă de preţul de listă. Donna Medical Center și Centrul Medical Academica sunt clinicile partenere Docbook care se alătură acestei iniţiative. În ceea ce priveşte incidenţa afecţiunilor grave de care suferă femeile din România, ţara noastră se află pe primul loc, în Europa, în topul ţărilor cu cele mai multe decese survenite în urma cancerului de col uterin. Aceste date îngrijorătoare sunt explicate de medicii oncologi prin depistarea tardivă a bolii, în condiţiile în care românii nu fac controale regulate şi amână sfătuirea cu medicul până în momentul în care simptomele devin insuportabile. Screeningurile pe care utilizatoarele aplicaţiei Docbook le pot efectua în luna martie vizează depistarea tipurilor de cancer cu o incidenţă ridicată în România, respectiv cancerul de sân, cancerul de col uterin, cancerul de colon şi cancerul endometrial.

Detalii pe www.docbook.ro.

Cuvinte-cheie: , , , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.