Dr. Ozana Moraru a sustinut o sesiune de chirurgie live la Congresul Societatii Elene de Implantologie Oculara

Dr. Ozana Moraru a sustinut o sesiune de chirurgie live la Congresul Societatii Elene de Implantologie Oculara In perioada 21-23 februarie, doctorii Ozana si Cristian Moraru au fost invitati, pentru al doilea an consecutiv, la Congresul Societatii Elene de Implantologie Oculara, care a avut loc la Atena. La eveniment au participat peste 1.000 de oftalmologi din Grecia si din alte tari europene.

La acest Congres, doctorii Ozana si Cristian Moraru au sustinut un simpozion pe tema celei mai noi tehnologii in operatia de cataracta si a implantelor oculare, Suita Cataracta Refractiva. Oculus este unul dintre cele trei centre europene care detin si aplica in operatii in mod curent aceasta tehnologie revolutionara.

Dr. Ozana Moraru a fost invitata si in calitate de chirurg la sesiunea de Chirurgie Live a congresului, unde a remarcat ca tehnologia asistata prin sistemul de ghidaj tip GPS pentru centrarea operatiei si pozitionarea perfecta a cristalinului artificial, tehnologie la care chirurgii oftalmologi din Grecia nu au inca acces, este cea mai indicata in cazul cazurilor de cataracta foarte avansata, cu grave complicatii din punct de vedere medical.

Societatea Elena de Implantologie Oculara este membra deplina a European Society of Cataract and Refractive Surgery (Societatea Europeana de Cataracta si Chirurgie Refractiva).

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.