Medtronic a achiziționat Bellco, pionierul în soluții de tratament pentru hemodializă

Pentru extinderea accesului la tratament și optimizarea costurilor și a eficienței în cazul bolii renale în stadiu final, Medtronic a deciz achiziționarea Bellco. Bellco este recunoscut de peste 40 de ani pentru terapiile și sistemele create pentru tratarea insuficienței renale, insuficienței multiple de organe și a septicemiei.

Portofoliul Bellco cuprinde o gamă de dializoare și aparate pentru dializă cronică și acută, care ajută la realizarea dializei pentru adulți, copii dar și pentru pacienți neonatali.

“Pacienţii ESRD necesită dializă pentru tot restul vieţii sau până când este posibil un transplant de rinichi viabil. Credem că soluţiile de îngrijire renală de la Medtronic pot oferi răspunsuri mai bune, mai accesibile şi avantajoase la problemele populaţiei din ce în ce mai numeroase, care suferă de ESRD,” a declarat Ven Manda, preşedinte Renal Care Solutions, Medtronic. “Integrarea portofoliului de soluţii Bellco va sprijini eforturile Medtronic de a oferi îngrijire eficientă pacienţilor care efectuează dializă din întreaga lume.” a adăugat acesta.

În întreaga lume există aproximativ 3 milioane de pacienți cu ESRD, o afecțiune în care rinichii funcționează sub nivelul necesar.

Medtronic este una dintre cele mai mari companii din domeniul tehnologiei, serviciilor şi soluţiilor medicale, cu peste 85.000 de angajaţi la nivel global, iar piața globală de dializă este de peste 75 de miliarde de dolari.

Text: Bianca Bădescu

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.