“In and out of your mind”: Conferința internațională de sănătate mintală

În perioada 11-14 mai 2017, la Galați, va avea loc prima Conferință internațională de sănătate mintală din România și din Sud-Estul Europei – In and out of your mind. Obiectivul principal al conferinței este acela de a veni în sprijinul programelor de sănătate mintală din România și din țările din Sud-Estul Europei, având în vedere cifrele alarmante care arată creșterea incidenței tulburărilor psihice.

Vor fi prezenți specialiști de marcă

Evenimentul este creditat de Colegiul Medicilor din România cu 21 credite EMC, iar tematica propusă a atras participarea unor specialiști de marcă din regiune, dar și din Statele Unite ale Americii, Italia, Austria și Germania, estimându-se că vor fi prezenți peste 400 de participanți din țară și străinătate. Președintele conferinței este prof. Howard H. Goldman, din Statele Unite ale Americii, Președintele de Onoare al conferinței este prof. Aurel Nechita (România), iar Președintele Comitetului Local Organizatoric este prof. asociat Anamaria Ciubară (România). În cadrul conferinței se vor desfășura cursuri, workshopuri, comunicări orale și sesiuni poster, organizate în sălile Teatrului Muzical Nae Leonard și ale Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Răzvan Angheluță. Mai multe detalii despre programul științific și detalii organizatorice pot fi găsite pe site-ul www.mhasee.ro.

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.