O comunitate de clinici oferă posibilitatea de tratamente personalizate

Peste 150 de medici au participat la lansarea Asociației Medicilor Independenți (AMI), o comunitate de clinici și de cabinete medicale private. Acestea sunt conectate la un centru de comandă ce direcționează pacientul către cel mai potrivit medic sau către cea mai potrivită clinică parteneră, în funcţie de diagnostic. AMI oferă medicilor posibilitatea de a colabora și dialoga în interesul pacientului, printr-un proces integrat, pluridisciplinar și obiectiv, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

„Este o chestiune de timp ca serviciile private să ia amploare în România”

Printre specialiştii prezenţi la eveniment s-au numărat şi membrii fondatori ai AMI – dr. Wargha Enayati (Intermedicas), dr. Mihaela Leventer (dr. Leventer Center), dr. Ion Bogdan Codorean (ArtroSport Clinic), dr. Gabriel Tatu Chiţoiu (Cardiomed), conf. dr. Mădălina Georgescu (Otomed), dr. Ovidiu Palea (Provita) şi dr. Silviu Predoi (Wellborn). La lansarea AMI a participat şi dr. Gheorghe Borcean, președintele Colegiului Medicilor din România.

Medicina nu este una pentru săraci și alta pentru bogați, știm cu toții asta, doar că rețeaua de servicii diferă, medicii fac același lucru și în privat și la stat și pentru bogați și pentru săraci, rețeaua în care se organizează are o calitate diferită. Și pentru asta am venit aici. Pacientul are nevoi mult mai multe și asta nu se poate regla într-un sistem industrializat ca cel public, ci, într-unul personalizat… Este o chestiune de timp ca serviciile private să ia amploare în România, aducând acel plus de investiţie, de bani şi de calitate în sistemul de sănătate românesc”, a declarat dr. Gheorghe Borcean.

Conform unui comunicat de presă remis redacţiei, din punct de vedere al procedurii, pacienţii trebuie să sune în call center-ul AMI sau să solicite o programare online. Urmează o procedură de pre-screening, astfel specialiştii să poată identifica modalitatea cea mai bună de tratament. Interesant este faptul că dosarul pacientului poate fi încărcat pe platforma AMI, astfel încât toți medicii să poată accesa datele pacientului, indiferent de locație.

Pentru ABONAMENTE și CREDITE DE SPECIALITATE click AICI!

Cuvinte-cheie: , ,

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.