O noua Policlinică Socială deschisă de Fundația Regina Maria

O noua Policlinică Socială deschisă de Fundația Regina MariaFundația Policlinici Sociale Regina Maria completează derviciile medicale integrate oferite gratuit persoanelor cu venituri mici prin inaugurarea celei de-a doua Policlinici Sociale. Noul centru medical are o suprafață de 450 mp, dublă față de prima Policlinică, iar investiția în acest centru s-a ridicat la 900 000 de euro.

Policlinica Socială cu sediul pe strada Ion Câmpineanu este destinată îngirjirii medicale a persoanelor fără venituri și a celor cu venituri mici, de sub 500 de lei lunar pe membru de familie. Noul centru dispune de 10 cabinete medicale și are 40 de medici voluntari cu program limitat de lucru. Acest lucru permite oferirea a peste 170 de consultații pe zi pentru pacienți. Seviciile medicale disponibile în cadrul celei de-a doua Policlinici Sociale sunt:  medicină generală, mamograf, radiologie (pulmonară, dentară), kinetoterapie, radiografie panoramică, ecograf, oftalmologie, neurologie, urologie, cardiologie, chirurgie, dermatologie, endocrinologie, ginecologie, ORL și ortopedie.

“Cel mai important pentru mine este a-i sluji pe semenii mei și a face această lume să fie un pic mai bună. Am făcut acest proiect nou cu gândul la cei pe care poți să îi ajuți prin ceea ce știi să faci, mai ales pe acei oameni buni și sinceri, care au ajuns în situații dificile. Încercăm să le menținem nu numai sănătatea, ci și demnitatea, să plece cu capul sus, cu o încurajare de a vedea lucruri pozitive în cei din jur.”, a declarat Dr. Wargha Enayati, Președintele Fundației Policlinici Sociale Regina Maria.

La evenimentul de deschidere au fost prezenți Vice-Ambasadorul Marii Britanii – Adam Sambrook, Prințesa Marina Sturdza, Prof. Dr. Sorin Oprescu, Primarul General al Capitalei, Consilierul Prezidențial Sergiu Nistor și reprezentant al Ministrului Sănătății. Ceremonia inaugurală a fost deschisă de Dr. Wargha Enayati.

Realizarea acestui proiect a fost posibilă prin sprijinul membrilor fondatori (Fundația Vodafone România, Groupama Asigurări, Porsche România și Porsche Finance Group România, Wipro Business Process Services), a sponsorilor și donatorilor individuali.

 

Text: Bianca Bădescu

 

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

    Comentarii

    Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.