Oncompass s-a lansat si in Romania

Oncompass s-a lansat si in RomaniaOncompass, sistemul unic informational de diagnostic molecular si identificare a celei mai eficiente terapii personalizate tintite, a fost lansat si in Romania.

Acest sistem unic reprezinta un instrument foarte eficient pentru specialistii oncologi, care astfel pot ghida terapia in cancer si pot alege cea mai eficienta terapie tintita bazata pe identificarea mutatiilor genetice care au determinat aparitia si evolutia cancerului. Oncompass este capabil sa detecteze si sa analizeze 58 de gene, datorita faptului ca exista corespondenta la nivel de terapii tintite, dintr-un total de 138 de gene driver care sunt detectabile la ora actuala si care intervin in aparitia si evolutia ulterioara a cancerului. Rezultatul in urma analizei este integrat ulterior intr-un sistem informational complex in care optiunile terapeutice sunt cele mai eficiente pentru fiecare pacient in parte.

Datorita sistemului unic Oncompass, medicii specialisti oncologi din Romania vor avea posibilitatea de a integra diagnosticul molecular si terapia tintita intr-o strategie personalizata fiecarui pacient.

“Si in medicina, informatia exacta a devenit cheia terapiei personalizate tintite. Sistemul informational de diagnostic molecular Oncompass ofera premisele unui diagnostic superior si a unei terapii eficiente. Daca aceasta terapie este corect aleasa, ofera sanse de prelungire a supravietuirii pacientului. Serviciul informational Oncompass asigura eficienta maxima a diagnosticului prin calitatea laboratorului de testare, calitatea analizei genetice si a intelegerii evolutiei bolii“, a adaugat dr. Istvan Peták, specialist oncolog de reputatie internationala.

Oncompass este disponibil in Romania prin Torus Pharma, furnizor de servicii pentru companii farmaceutice si pentru companii care furnizeaza echipamente si dispozitive medicale.

Fii conectat la noutățile și descoperirile din domeniul medico-farmaceutic!

Utilizam datele tale in scopul corespondentei si pentru comunicari comerciale. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.
Comentarii

Utilizam datele tale in scopul corespondentei. Pentru a citi mai multe informatii apasa aici.

Politica de confidentialitate